Чт. 28 Березня 2024

В Україні більше 6 млн га землі сільгосппризначення користуються інопланетяни

В Україні більше 6 млн га землі сільгосппризначення користуються інопланетяни. Земля багато років ними розорюється, засівається, збирається врожай…, “не замітно, вночі”… Вони уже зайшли на військові полігони, придорожні смуги, ландшафтні заказники… І нереально з цим щось зробити. Про це повідомив Михайло Апостол на своїй  Facebook сторінці, пише agronews.ua.

“Як приклад: на адресу Державної екологічної інспекції в Миколаївській області надійшло звернення, в якому повідомлялося про те, що на території об’єкта природно-заповідного фонду ландшафтного заказника місцевого значення «Черталівскій» (Вознесенський район Миколаївської області) розорали земельні ділянки в його центральній частині без отримання дозвільних документів”,- наголосив Апостол.

Він додавав, що на “виявленій” ділянці була стерня ячменю що свідчить про її використання для сільськогосподарських цілей.

“Згідно з даними Публічної кадастрової карти України, в користування вказана земельну ділянка не надавався. За результатами обстеження розрахований збиток, заподіяний в результаті самовільного зайняття земельної ділянки”, – підкреслив він.

Михайло Апостол зазначив, що оскільки в діях вбачаються ознаки кримінального злочину, передбаченого ч. 1 ст. 252 Кримінального кодексу України (умисне знищення або пошкодження територій, взятих під охорону держави, та об’єктів природно-заповідного фонду), інспекцією подано заяву про злочин в Національну поліцію України.


Залишити коментар