Ср. 24 Квітня 2024

Ціни на українську полуницю досягли свого мінімуму за сезон

Оптові ціни на ягоди продовжують стрімко знижуватись у всіх регіонах України. До середини вівторка, 23 червня, середня оптова ціна на малину в південних регіонах України за добу впала на 20 грн/кг, тепер цю ягоду активно пропонують вже по 80 грн/кг.

Пише SEEDS.org.ua  за інформацією EastFruit.

Фактично ціни на малину впали вдвічі за тиждень. Це призвело до активізації закупівельників, які звернули увагу на цю ягоду. Аналогічні тенденції спостерігалися і в цінах на ожину.

Однак і малина, і ожина поки продаються в обмежених обсягах – зараз споживачі активно закуповують черешню і суницю садову (полуницю), ціни на які досягли свого мінімуму за сезон і які коштують поки що значно дешевше.

Зараз ціни на суницю садову стабілізувалися на позначці – 35-45 грн/кг. Мінімальна ціна на ягоду навіть трохи зросла, чому сприяла активізація закупівель з боку заморозчіков суниці садової.

Продовжують знижуватися ціни на агрус і червону смородину. Агрус можна купити дрібним оптом по 40 грн/кг, а червона смородина продається по 60 грн/кг в середньому. Чорна смородина поки зберігає ціновий рівень в 80 грн/кг.


Залишити коментар