Сб. 20 Квітня 2024

Польські фермери продають яблука з торгового автомата

На фермі Dębski Sad в Рабовіцах (Великопольське воєводство) зробили торговий автомат з продажу яблук. Тут запізнілі покупці можуть купити яблука та соки від виробника вже після закриття магазину. Ябкомат схожий на чарунки камери зберігання, які відкриваються після оплати.

Про це повідомляє SadyOgrody.

Власники Dębski Sad вирощують понад 20 сортів яблук і понад 20 років реалізують їх у крамниці при господарстві. Тут також продають соки прямого віджиму, варення зі слив та яблучні муси. 50% вирощеного продається на місці. Експортують лише яблука сортів Ґала та Ґолден Делішез. Решту доставляють до місцевих магазинів, одного супермаркету, а також до шкіл та дитячих садків.

Представниця господарства Кароліна Дембська-Цайдлер розповіла, що ідею автомату самообслуговування з яблуками побачили на західному ринку. Там місцеві виробники полуниці, яєць та картоплі таким чином продають свою продукцію.

Для Dębski Sad торговий автомат дає можливість збільшити години продажу. Адже магазин працює з 9 ранку до 17 вечора, проте не кожен має можливість приїхати у цей час. Тому на фермі залишають відкритими ворота до 10 вечора, і в цей час можна скористатися автоматом.


Залишити коментар