Ср. 24 Квітня 2024

Колишня в.о. міністра АПК буде розвивати агрохолдинг власників Епіцентру

Олександр і Галина Гереги підсилюють аграрний бізнес: для розвитку холдингу вони найняли колишнього аграрного чиновника Ольгу Трофімцеву.

Власники компанії Епіцентр Олександр і Галина Гереги підсилюють аграрний напрямок в компанії. Як повідомили LIGA.net інформовані учасники аграрного ринку, в якості директора з розвитку агрохолдингу Епіцентр Агро вони запросили колишнього в.о. міністра аграрної політики і продовольства Ольгу Трофімцеву.

У компанії Епіцентр Агро LIGA.net повідомили, що Трофімцева консультує компанію, а главою холдингу як і раніше залишається Василь Мороз. Сама Трофімцева не відповіла.

Однак співрозмовники в компанії Герег на умовах анонімності підтвердили, що, згідно з наказом, з 6 червня Трофімцева призначена директором з розвитку з випробувальним терміном три місяці.

Ольга Трофімцева в уряді Володимира Гройсмана займалася питаннями євроінтеграції в агросекторі, будучи заступником міністра Тараса Кутового. До міністерства Трофімцева керувала консультаційним проектом з питань аграрної торгівлі в рамках Угоди про ассіціаціі між ЄС і Україною.

Епіцентр Агро консолідує всі виробничі активи аграрного спрямування групи компаній Епіцентр К – провідного рітейлера будівельних матеріалів в Україні. Вона працює в Україні з вересня 2015 року в Черкаській, Хмельницькій, Київській, Тернопільській та Вінницькій областях. Бенефіціарами компанії через венчурний фонд Оферент числяться Галина і Олександр Гереги. Офіційно агрокомпанія Герег називається Агрохолдинг 2012, але Гереги вживають назву Епіцентр Агро.


Залишити коментар