Вт. 23 Квітня 2024

Підприємець з Тернополя показав як роблять бутильовану воду

Тернопільський підприємець Сергій Кічула, власник групи компаній “Вода”, показав лінію з виробництва бутильовоної води й розповів про особливості її роботи. 

Природну воду “Роксолана” виробляють дотримуючись усіх стандартів з очистки тари та фільтрування. Один з акцентів – це стерильність і чистота на сучасному виробництві, а також вчасна доставка до дому чи офісу.

За словами Сергія Кічули, його життєва справа – це не лише підприємництво, а намагання запровадити культуру зі споживання чистої води заради здоров’я і гарного самопочуття.

Цю воду добувають із використанням сучасного  обладнання, після  чого відбувається складний та ретельний процес очищення.

“Для тих, хто особливо піклується про своє здоров’я можемо запропонувати воду, яка насичена йодом. Разом з нами легко турбуватися про своїх рідних, замовивши регулярну безкоштовну доставку до їхнього дому.  Зі свого боку ми гарантуємо вчасну та оперативну доставку бутлів. Для того, щоб працівники виконували свою роботу швидше та продуктивніше, також можна оформити регулярну безкоштовну доставку води на офіс у Тернополі”, – каже Сергій Кічула.

Напевно, всі чули та знають інформацію, що людині потрібно випивати не менше 2 літрів води на день. Це допоможе зберегти молодість, здоров’я та красу. Але важливим є не лише кількість, а й якість цієї води. Лише чиста вода може забезпечити хороший імунітет, високу працездатність та принести користь для здоров’я.

Для замовлення води телефонуйте – 097 600 49 99.


Залишити коментар