Аджика за 10 хвилин: спосіб приготування
Інгредієнти (На 800 мл):
500 г томатів сорту Сливка
300 г солодкого червоного перцю
1 перець чилі
6-7 зубчиків часнику
1 ч. л солі
1 ч. л цукру
30 мл оцту 9%
1 ч. л хмелі-сунелі
Спосіб приготування:
Помийте 500 г томатів, розріжте навпіл та виріжте плодоніжку.
Помийте 300 г солодкого перцю та перцю чилі, розріжте навпіл, уберіть насіння та наріжте шматочками, які буде зручно додавати в м’ясорубку.
Перекрутіть порізані томати та інші овочі на м’ясорубці.
Додайте 1 ч. л. цукру, 1 ч. л. хмелі-сунелі та влийте 30 мл оцту 9%.
Перемішайте та подавайте відразу до столу чи розлийте по чистих сухих банках, закрийте кришками та зберігайте в холодильнику до 2 тижнів.
Залишити коментар