Французьке аграрне підприємство запустило виробництво борошна, збагаченого клітковиною
Компанія Limagrain Ingredients почала виробляти інноваційне борошно, яке вміщує в 10 разів більше клітковини, ніж звичайне борошно, що представлене на ринку. У такий спосіб представники підприємства хочуть допомогти людям у заповненні прогалин клітковини в організмі.
Окрім цього, особливе борошно LifyWheat містить резистентний крохмаль. Він може замінити частину засвоюваного крохмалю, що, у свою чергу, ймовірно сприятиме зниженню рівня цукру в крові після харчування, пише “New Food”.
“LifyWheat дозволяє збільшити вміст клітковини в зернових продуктах «без будь-яких компромісів щодо смаку, текстури та дієтичних звичок», — кажуть Limagrain Ingredients.
Водночас із запуском у виробництво інноваційного борошна, компанія запустила проект “Їжте клітковину, почувайтеся краще”, аби ознайомити людей з проблемами, які виникають через недостатній рівень клітковини в раціоні.
Борошно, збагачене клітковиною, вже продають у США та Європі.
Залишити коментар