Німецьким покупцям пропонують червону моркву
Німецька група компаній Birger Exner (Behr AG) зібрала на полях Нижньої Саксонії перший комерційний врожай червоного сорту моркви KaRuby.
Про це повідомляє FreshPlaza.
«Ми змогли зафіксувати хороші показники замовлень за перший тиждень продажів», – повідомив менеджер з маркетингу Behr AG Біргер Екнер.
Червона рубінова морква підходить як закуска, але також має унікальні кулінарні властивості. При зберіганні вона не втрачає яскравий колір.
KaRuby вирішили продавати в окремій упаковці по 750 г, а не в суміші з іншими сортами.
Довідка: KaRuby – це абсолютно нова рубіново-червона морква, яка характеризується інтенсивним смаком та хрусткою структурою. Сорт KaRuby був виведений в Америці з фіолетової моркви. Його рубіново-червоний колір не втрачається навіть під час очищення або варіння, KaRuby не забарвлює воду, на відміну від фіолетової моркви.
Залишити коментар