Алкоголь робить м’ясо свиней смачнішим
Виробники японського алкогольного напою сьотю дійшли до висновку, що алкоголь робить м’ясо свиней смачнішим. Про це пише УНН.
Зазначається, що сьотю — це японський алкогольний напій. Його виробляють на японському острові Кюсю, який є одним з найбільших тваринницьких регіонів острівної держави, і славиться величезною кількістю свиноферм.
Нещодавно виробники сьотю згодували свиням відходи від виробництва напою — ячмінь, рис, картоплю і дистильований спирт. Вони зробили це навмисно, адже утилізація дистильованого спирту — послуга коштовна.
Так, виробники сьотю констатували, що так їжа зробила свиней щасливішими, а їх м’ясо — смачнішим.
«Більш смачне м’ясо у тих свиней, які їдять ячмінь, що залишився після приготування японського лікеру сьотю. Живильні речовини в останньому ферментованому ячмені допомагають тваринам боротися зі стресом», — заявили місцеві фермери.
Залишити коментар