Заправка для борщу на зиму. Відкрив баночку і страва майже готова
Щоб скоротити час приготування борщу взимку, рекомендуємо приготувати дуже смачну заправку для борщу. Вона буде виручати вас завжди.
Ваша родина залишиться задоволена від її смакових властивостей.
Інгредієнти:
- Буряк червоний – 3 кг.;
- Морква свіжа – 1 кг.;
- Цибуля – 1 кг.;
- Перець болгарський – 1 кг.;
- Томати свіжі — кг.;
- Цукор – 200 гр.;
- Сіль кухонна – 3 столові ложки;
- Олія рафінована – 200 мл.;
- Оцет столовий – 125 мл.
Спосіб приготування:
- Натріть буряк та моркву на великій тертці.
- Цибулю наріжте півкільцями.
- Наріжте перець тонкими смужками.
- Помідори наріжте півкільцями.
- Візьміть велику каструлю та складіть в неї всі нарізані овочі шарами. Додайте спеції та олію.
- Перемішайте всі складові та відправте в каструлю на вогонь.
- Коли помітите, що овочі почали пускати сік – зробіть великий вогонь та варіть суміш протягом 25 хвилин. Не забувайте перемішувати.
- Готову суміш розкладіть у простерилізовані 0,5 л банки та закатайте кришками.
Ось такий легкий рецепт приготування заправки, яка буде помічницею для вас взимку. З цієї кількості овочів ви приготуєте 12 баночок об’ємом 500 мл.
Залишити коментар