Нд. 17 Листопадаа 2024

Форшмак з оселедця — смачна закуска на всі випадки життя

Смачний форшмак з оселедця можна подати на святковий стіл або зробити просто так, інформує Ukr.Media. Ми розповімо про поширений та простий рецепт приготування цієї закуски. Для додання форшмаку більш пікантного смаку можна додати плавлений сирок, яблуко, картоплю або обсмажену цибулю, але в будь-якому випадку завжди вийде смачно.

Інгредієнти

  • Оселедець слабосолоний — 1 шт.
  • Масло вершкове — 200 гр.
  • Яйце — 1 шт.
  • Гірчиця — 1 ч. л.
  • Лимонний сік — 1 ст. л.
  • Кріп свіжий — 1 пучок

Приготування

1. Філе оселедця нарізаємо шматками та викладаємо в чашу блендера.

2. Додаємо туди варене яйце, вершкове масло, гірчицю і лимонний сік.

3. Подрібнюємо до однорідності.

4. Потім додаємо дрібно порізаний кріп і гарненько вимішуємо.

5. Перекладаємо готове оселедцеве масло по чистих баночках і прибираємо на пару годин в холодильник для застигання.


Залишити коментар