В Україні створюють вино з кульбаби за унікальним рецептом
Вінничанин створює вино з кульбаби за унікальним рецептом, пише shotam.info
Знаний у Вінниці винороб-експериментатор, організатор місцевого фестивалю вина “Боже ллє” Олександр Шемет вже не вперше дивує спільноту своїми унікальними рецептами. Нещодавно маестро взявся за створення вина з кульбаби.
“Коли прочитав книгу Бредбері – зрозумів, що це вино може бути реальністю”, – каже Олександр Шемет.
Рецепт знайшов в інтернеті. Окрім кульбаб, додає у вино фрукти, трави та трішки магії. “Має присмак лимону або м’яти, а чисте квіткове нагадує парфуми”, – говорить Олександр Шемет.
Нещодавно Олександр започаткував фестиваль вина “Боже ллє”.
“Вінниччина завжди була винним краєм, я хочу відновити цей статус”, – переконаний Олександр Шемет.
Чоловік експериментує з бузинним вином, калиновим та навіть помідорним.
Залишити коментар