Рецепт смачного салату з квасолі та горіхів
Салат з квасолі та горіхів – справжня зимова страва. Любителям квасолі він особливо смакуватиме.
Інгредієнти:
200 г квасолі червоної
150 г волоських горіхів
150 г маринованих огірків
1 ст.л олії
1 цибулина
сіль та чорний перець
1 ч.л оцту
Спосіб приготування:
Насамперед, треба відварити квасолю. Адже, вона має бути вже холодною. Тож краще зробити це звечора. Замочіть квасолю в теплій воді на 2 години. Потім промийте, залийте чистою водою й посоліть. Варіть на легкому вогні, орієнтовно, 50 хвилин. Злийте воду та дайте квасолі охолонути.
Волоські горіхи подрібніть та запечіть у духовці, щоби вони стали хрусткими. Потім, подрібніть горіхи ножем. Наріжте огірки тонкими кільцями, а цибулю — ще тоншими півкільцями. Залийте цибулю з огірками оцтом та олією, додайте спеції. Коли квасоля охолоне, змішайте всі компоненти разом та дайте їм трошки настоятися.
Залишити коментар