Пиріг з капусти нашвидкоруч
Капустяний пиріг урізноманітнить ваше меню. За цим рецептом ви його приготуєте без особливих труднощів.
Інгредієнти:
Капуста 300 г;
курячі яйця 4 штуки;
пшеничне борошно 4 склянки;
сода харчова 0.5 чайні ложки;
сіль 0.5 чайні ложки;
кефір 300 г;
вершкове масло 50 г;
перець чорний мелений на смак.
Спосіб приготування:
Готуємо начинку: капусту пошинкувати, обсмажити на вершковому маслі, не забути посолити та поперчити. Яйця відварити й порізати. Змішати яйця і капусту.
Тісто робимо наступним чином. Збиваємо яйця з сіллю. Коли утвориться стійка піна, додати кефір, і борошно, змішану з содою. Збивати далі. Виходить майже густе тісто, як на оладки. Половину тісто виливаємо у форму, змащену маслом.
Викладаємо остигнула начинку. Заливаємо другою половиною тіста. Ставимо в духовку, випікаємо приблизно 1 годину при температурі 200 градусів. Пиріг дістаємо, даємо йому охолонути, виймаємо з форми. Розрізаємо на порції.
Залишити коментар