“Кокосові поцілунки” – печиво для романтичних господинь
Якщо вам захотілося чогось незвичного і смачного – цей рецепт печива точно для вас! Воно легке у приготуванні, тому можете побалувати себе і в будень, і в свята. А особливо потішити свою другу половинку. Кокосова нотка додає особливий смак цьому печиву.
Інгредієнти:
4 білки
250 г цукру-пудри
пачечка ванільного цукру
250-300 г кокосової стружки
1 ст. л цитринового соку
за бажання – цедра однієї цитрини
На сухій пательні зовсім коротко присмажити кокосову стружку до ніжного жовтавого кольору.
Білки збити з дрібкою солі, додаючи поступово цукор-пудру і ванільний цукор. Додати сік цитрини й цедру, всипати кокосову стружку, перемішати. Чайною ложкою викладати на застелену пергаментним папером бритванку кульки. Пекти приблизно 20 хв при 160 градусах до ніжно-золотого кольору.
Залишити коментар