Ресторатори добре купують заморожені ягоди навіть влітку
Ілюстративне фото з мережі.
Львівське ТОВ «Беррі трейд», яке займається заморожуванням ягід, фруктів, овочів та грибів та грибів, виявило, що ресторатори із задоволенням купують заморожену продукцію навіть влітку, коли є свіжа. Адже кухарі не хочуть морочитися із миттям та чищенням ягід, відділенням плодоніжок, а прагнуть мати стабільно якісну й максимально підготовану до приготування продукцію.
Про це в своїй колонці на AgroTimes розповів Андрій Галяс, директор ТОВ «Беррі трейд».
«Вирішили зосередитися на каналі ГоРеКа –– готелі, ресторани та кафе. Й не прогадали, до сьогодні це наш основний споживач, – розповів Андрій Галяс. – Ми мали побоювання, що в сезон свіжих овочів і фруктів наші обсяги продажу будуть нульовими, однак помилилися. Каналу ГоРеКа подобається готовий до використання продукт: вони не хочуть морочитися із миттям і чищенням ягід, відділенням плодоніжок, тож готові купувати наші заморожені ягоди навіть улітку, оскільки впевнені у їхній якості. Тим більше, ягоди, заморожені шоковим способом, зберігають чудові якості після розморожування».
Через пандемію коронавірусу обсяги продажів зменшилися. Постачальник та ресторани йдуть на поступки одне одному.

Залишити коментар