Бюджетні котлети з куркою та картоплею
Курячі котлети з картоплею – це ситна, смачна та оригінальна страва на повсякдень. Додавання до курячого фаршу картоплі робить її ще більш ніжною і бюджетною.
Інгредієнти:
Курячий фарш – 600-700 г,
Картопля – 3 шт.,
Цибуля ріпчаста – 1 шт.,
Яйце – 1 шт.,
Сухарі для панірування або борошно – 4 ст. л.,
Сіль, перець – за смаком,
Олія для смаження – 3 ст. л.,
Зелень – за бажанням.
Спосіб приготування:
Куряче м’ясо перекрути через м’ясорубку разом з цибулею (або використовуй готовий фарш). Картоплю помий, почисть і натри на дрібній терці. Відтисни зайву рідину.
У мисці змішай курячий фарш з цибулею, терту картоплю, яйце, сіль та перець. За бажанням додай дрібно нарізану зелень для аромату. Якщо фарш вийшов занадто рідким, додай трохи борошна або сухарів.
Змочи руки водою і сформуй з фаршу невеликі котлети. Обкачай їх у сухарях для панірування або борошні. На розігріту сковороду налий олію. Обсмаж котлети на середньому вогні з обох боків до рум’яної скоринки (приблизно по 5-7 хвилин з кожного боку).
Додай в сковороду трохи води (приблизно 100 мл) і протушкуй котлети під кришкою 10-15 хвилин.
Залишити коментар