Пт. 29 Березня 2024

Стали відомі ТОП-10 молочних ферм України

Кількість ефективних ферм в Україні зростає. Сьогодні наш досвід із цікавістю переймають іноземці. Представники з інших країн визнають, що в українців є багато важливих напрацювань. Саме тому в Асоціації виробників молока відновили традицію відзначати кращі молочно-товарні ферми під час Міжнародного молочного конгресу.

Про це повідомила пресслужба АВМ.

Цього року в Асоціації не обмежились одним конкурсом і виявили та заслужено відзначили передові молочні господарства та їх команди у трьох номінаціях:

  • «ТОП-10 молочних ферм України»,
  • «Найвища пожиттєва продуктивність»,
  • «Стрімка динаміка розвитку».

Під час нагородження господарств у номінації «ТОП-10 молочних ферм України» генеральний директор Асоціації виробників молока Ганна Лавренюк наголосила: «Ми не претендуємо на те, що наш список є вичерпним, адже до рейтингу були включені тільки ті господарства, які відгукнулися на заклик подати заявку на конкурс. Впевнені, що є ще ціла низка господарств України, які достойні бути у ТОПі найпродуктивніших ферм України. Але цього року вони просто посоромилися публічно визнати свої досягнення».

Переможцями стали:

Експертна рада Консультаційного центру Асоціації виробників молока та команда Міжнародного молочного конгресу НАГОЛОШУЮТЬ, що традиція відзначення кращих підприємств відтепер буде постійною. Тому В Асоціації виробників молока просять звертати увагу, не боятися, номінувати себе і підтверджувати те, що в Україні є флагмани молочного скотарства, досвід яких варто переймати.


Залишити коментар